A guminő használatának előnyei – Kegyetlenül őszintén


A guminők használatának nagyon sok előnye van, bár az alábbi felsorolás talán nem fogja elnyerni a hölgyek tetszését, igazából nem is nekik íródott.

Na de íme az előnyök:

1.       Soha nem mond nemet!
A gumibaby akkor lesz a tiéd, amikor csak akarod. Nem fáj a feje, nincs meg a menzesze, semmi sem állhat a szex útjába. Mindig készen áll egy vad kalandra, legyen reggel, délben vagy este.
2.       Időtlen a szépsége (szinte)
Itt-ott elkopik, de öregedni biztosan nem fog. Emellett attól sem kell tartanod, hogy idővel majd meghízik.
3.       Nem piszkál, hogy mosogass el
A szükségtelen, idegesítő interakciók a létező legminimálisabbra csökkennek, így nem kell attól tartanod, hogy míg a PS-t nyomod, majd piszkálni kezd, hogy segíts neki a házimunkában. Az égvilágon semmiben sem kell segítened neki és ezt „Ő” is nagyon jól tudja, így biztosan nem tesz majd szóvá semmit… vagy ha mégis, fuss.
4.       Nem kell óvszerre költened.
Egy vagon pénzt megspórolhatsz a védekezésen, emellett nem kell többé attól tartanod, hogy váratlanul apuka leszel.
5.       Szex előtt nem kér, hogy zuhanyozz le.
A guminő azért szeret, aki vagy és úgy, ahogy vagy. Nem kér meg rá, hogy néha moss fogat, nem kell szex előtt lezuhanyoznod, vagy egy rágót bevenned. Nincs ellenére a mocskos szex.
6.       Egy csomót spórolhatsz a nyaraláson, utazásokon.
Ha egy guminővel randizol, vagy utazol el romantikázni, mindent féláron kapsz meg. Ugyanis a hölgy rendkívül kisigényű. Nem kér külön menüt a menzán, nem akar luxus módon utazni. Elég ha belegyömöszölöd a táskádba, szerencsére nem klausztrofóbiás, így hidd, el nem lesz ellenére. Tehát hiába utaztok bárhova kettesben, mindig csak egy főre, magadra kell költened. Láttál már ennyire őszintén önzetlen nőt?
7.       Nincs műkörmös, nincs fodrász.
Nem kell attól tartanod, hogy a szépen megspórolt fizudat nem tudod pizzára és játékokra költeni, hiszen mint korábban már említettük a guminő rendkívül kisigényű. Szépsége maximálisan természetes, így nem igényel fodrászt, műkörmöst, vagy extrém drága, márkás ruhákat. Mindig úgy szép, ahogy van.

Ez hát a hirtelen eszünkbe jutó 7 legerősebb érv a guminők mellett. Természetesen még megannyit fel tudnánk sorolni, de talán majd egy másik cikkben! ;)

guminők